Αντώνης Μαράτσης -  Κηπουρός

                                      

Κεντρική σελίδα

   Λέγομαι Αντώνης Μαράτσης και είμαι επαγγελματίας κηπουρός .

Πρωταρχικός κανόνας στην εργασία μου είναι η συνέπεια και η σωστή  αντιμετώπιση των πελατών μου .

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαι είναι οι ποιο κάτω :

1. Μελέτη , σχεδίαση χώρων πρασίνου σε συνεργασία με ειδικούς Γεωπόνους .

2. Κατασκευή κήπων σύμφωνα με την σχεδίαση και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του χώρου , από τις χωματουργικές εργασίες μέχρι και την πλήρη παράδοση του χώρου , που γίνετε με το πρώτο κούρεμα του χλοοτάπητα ( γκαζόν ) και πάντα με την επίβλεψη και εποπτεία ειδικού Γεωπόνου .

3. Κατασκευή δικτύου αυτομάτου ποτίσματος , με ηλεκτροβαλβίδες , φρεάτια , υπολογιστή ποτίσματος , υπόγειες σωληνώσεις , τοποθέτηση μπέκ , κλπ , σύμφωνα με την σχεδίαση και πάντα με την επίβλεψη και εποπτεία ειδικού Γεωπόνου .

4. Συντήρηση κήπων κατά τακτά χρονικά διαστήματα , η κατά περίπτωση εφαρμογή συγκεκριμένων εργασιών σε συγκεκριμένες εποχές του χρόνου , εφόσον κρίνει ο πελάτης ότι πρέπει να γίνουν , όπως ξεχορτάριασμα , κλαδέματα , ψεκασμοί , μεταφυτεύσεις , κλπ . Ιδιαίτερη προσοχή δίνετε εκ μέρους μου κατά την συντήρηση σε θέματα οικολογίας και μη επιβάρυνσης του χώρου σας με βλαπτικές ουσίες για την υγεία , στο μέτρο πάντα του δυνατού .

5. Συντήρηση η επισκευή δικτύων αυτομάτου ποτίσματος , ρυθμίσεις υπολογιστού και μπέκ , αντικατάσταση εξαρτημάτων όπου χρειάζεται κατόπιν ενημέρωσης του ιδιοκτήτη για τον λόγο αντικατάστασης και το ενδεχόμενο κόστος .

6. Κατασκευή και συντήρηση μπαλκονιών με τοποθέτηση γλαστρών και αυτομάτου ποτίσματος . Η επιλογή των φυτών ακολουθεί τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη εφόσον δεν αντιβαίνει στις απαιτήσεις των φυτών , η προτείνεται από εμένα στο σύνολό της αφού μου γίνουν γνωστές οι επιθυμίες σας .

7. Χρωματίζω τον κήπο σας με εποχιακά φυτά , έτσι ώστε ο χώρος σας να είναι εστία θαυμασμού όλες τις εποχές του χρόνου τόσο από σας όσο και από τους φίλους σας .

                                                                    Αντώνης Μαράτσης