Ονομάζομαι Νίκος Παραράς , το επάγγελμά μου είναι γεωπόνος και θα προσπαθήσω ( χωρίς καμιά υποχρέωση σας ) μέσα από την ιστοσελίδα αυτή να σας βοηθήσω όσο μπορώ στον σχεδιασμό και την κατασκευή του κήπου σας, η στην βελτίωση του, για όσους τον έχουν ήδη κατασκευάσει .
  Θα προσπαθήσω ακόμα να σας δείξω τον δρόμο να αναζητήσετε μόνοι σας τα φυτά, τα υλικά του ποτίσματος η οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε και να τα προσαρμόσετε στις απαιτήσεις του χώρου σας .
  Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε που να έχει σχέση με το αντικείμενο του κήπου, ( την σχεδίαση του, την κατασκευή του, την παθολογία των φυτών σας, την συντήρηση του αυτομάτου ποτίσματος η πιθανή βλάβη του κ.λ.π. ) επικοινωνήστε μαζί μου χωρίς καμιά υποχρέωσή σας,
κάνοντας κλικ εδώ .
  Επειδή πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν μέσα από μια ιστοσελίδα να λύσει κανείς όλα τα ανακύπτοντα προβλήματα στην σχεδίαση και την κατασκευή ενός κήπου , παρά τα όσα θα αναλύσω στα επόμενα φύλλα της , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου γράφοντας και στέλνοντάς μου, μέσω
e-mail , την ερώτησή σας . Είναι σημαντικό να έχετε μια ξεκάθαρη άποψη για τις ενέργειές σας και για τον λόγο αυτό, θεωρώ ότι  επιβάλλονται οι ερωτήσεις . Μην ξεχνάτε τέλος, ότι πολλές φορές λανθασμένες ενέργειες δεν είναι αναστρέψιμες η ότι η αποκατάσταση τους απαιτεί μεγάλο οικονομικό κόστος .